Voor uw bedrijf

Voor uw bedrijf

Het Ambacht Uitzendbureau B.V. ontstaan uit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring in de bouwsector. Het Ambacht weet dus wat er gevraagd wordt in de bouw. Daarom werkt Het Ambacht alleen met vakkundig bouwpersoneel dat men uitleent aan diverse bedrijven uit de regio Noord-Brabant. Met vakkundig wordt ook echt vakkundig personeel bedoeld. Personeel met jaren ervaring op de bouw, die weten wat er gevraagd wordt waardoor lange inwerk periodes niet nodig zijn!

Het Ambacht heeft voor u de vakman(nen) die u nodig heeft. Het werken met Het Ambacht heeft meer voordelen. Ziekte, vorstverlet en het ontbreken van nieuwe opdrachten zijn zomaar wat risico’s die een ondernemer binnen de bouw loopt. Samen met Het Ambacht kunt u deze risico’s in de toekomst beperken!

Wilt u meer informatie over de werkwijze en mogelijkheden van Het Ambacht? Neemt u dan vrijblijvend contact op, en wij helpen u graag.

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij de NBBU, en hebben tevens de beschikken over het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit betekend onder andere dat wij voldoen aan de eis van de NEN4400-normering. Een garantie dat u werkt met een uitzendorganisatie die aan alle verplichtingen en eisen voldoet op het gebied van de normen op arbeid